Työkkyrintie 19 05400 Jokela | Puh. 0400 426 326

Tirafax

Pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tirafax
Työkkyrintie 19
05400 Jokela

Y-tunnus: 10687176
Puh: +358400426326

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tirafax:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

LuxLinen liukuovet ovat kotimaista laatutyötä

LuxLinen liukuovet kääntävät katseet. Kevyen näköiset ja kauniit peililiukuovet tuovat tilaan kuin tilaan avaruutta ja arvokkuutta. Kevyestä ulkoasustaan huolimatta LuxLinen ovet ovat vankkaa tekoa: 80 mm syvyyssuunnassa tilaa vievät ovet kestävät hyvin jokapäiväistä käyttöä.

LuxLinen oviprofiilien värivaihtoehtoina ovat:

  • valkoinen
  • hopeanharmaa
  • musta
  • vaahtera
  • shampanja
  • kirsikka
  • pyökki
  • tammi
  • pähkinä

Tirafaxilta saat ovet mittatilaustyönä valitsemillasi väreillä.

Pyydä tarjous!

Kysy nyt tarjousta LuxLinen peililiukuoville. Ovet sopivat kaikenlaisiin tiloihin aina kotien olo- ja makuuhuoneista yritysten toimistotiloihin. LuxLinen tuotteet ovat suomalaista takuutyötä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Tirafax toimii Tuusulassa ja toimittaa tuotteet koko Etelä-Suomeen.