Työkkyrintie 19 05400 Jokela | Puh. 0400 426 326

Tirafax

Pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tirafax
Työkkyrintie 19
05400 Jokela

Y-tunnus: 10687176
Puh: +358400426326

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tirafax:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Peililiukuovet

Peililiukuovet sopivat niin kotiin kuin toimistoonkin. Ovet antavat kaapistoille huolitellun ilmeen ja tuovat tilan tuntua huoneeseen.Slim line Peililiukuovet rakennetaan ohuiksi, jotta kaapin sisälle jäisi mahdollisimman paljon säilytystilaa.

Kauttamme saat SlimLine ja LuxLine peililiukuovet.

Myös alumiininen UpLine yläkantoinen tilanjako-ovi

sekä alumiininen alakantoinen ovi malli..

peililiukuovet

Laadukkaat materiaalit ja tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat

Tirafaxin peililiukuovissa yhdistyvät tarkka suunnittelutyö sekä harkiten valitut materiaalit. Viimeistellyt tekniset yksityiskohdat takaavat liukuovien kestävyyden sekä miellyttävän käyttökokemuksen. Valmistamme kaikki liukuovet asiakkaan toivomien mittojen mukaan, jotta kaapistot sopisivat täydellisesti kohteeseen.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella!

Tirafax valmistaa peililiukuovet Tuusulassa ja toimittaa tuotteita koko Etelä-Suomeen.