Työkkyrintie 19 05400 Jokela | Puh. 0400 426 326

Tirafax

Pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tirafax
Työkkyrintie 19
05400 Jokela

Y-tunnus: 10687176
Puh: +358400426326

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tirafax:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Tiesitkö, että voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetyn remotin kuluista kotitalousvähennystä jopa 2400 euroa? Puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4800 euroa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Verohallinnon kotisivuilta

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa

Liukuovet, liukuovikaapistot, markiisit ja lasitustyöt Tuusulasta

Mikäli haluat tyyllikkyyttä ja toimivuutta kotiisi, ota yhteyttä meihin.

Tirafax valmistaa mittatilauksena laadukkaita liukuovia ja kokonaisia liukuovikaapistoja niin koteihin kuin yrityksille. Tarjoamme säilytysratkaisuja jokaiseen kotiin ja tilaan.

Tirafaxilta onnistuu myös tyylikkäät markiisit kodin tai liikkeen ikkunaan. Ne sopivat erinomaisesti myös terasseille suojaamaan auringolta. Markiisien toimituksen lisäksi palveluihimme kuuluu myös kankaiden vaihto. Kauttamme saat myös kauniit lasiseinät kylpyhuoneen tiloihin ja saunaan sekä terassilasitukset suojamaan terassiasi.

Tirafaxin toimintamalliin kuuluu jokaisen asiakkaan toiveiden toteuttaminen huolella alusta loppuun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!